Rondvaart groningen arrangement

Groningen is een prachtige stad met veel historie, u kunt de stad op verschillende manieren ontdekken. Zo kunt u een heerlijke wandeling maken, maar ook de straten verkennen op de fiets. Heeft u er wel eens aan gedacht om Groningen per boot te ontdekken? Bij ons kunt u een rondvaartboot huren voor maximaal 34 personen. De boot is voorzien van zachte bankjes, zo kunt u Groningen op een fijne manier via de wateren bezichtigen. Het is een unieke ervaring die u niet snel meer zult vergeten.

Wij regelen een schipper voor u, deze maakt samen met u een afspraak over de op- en afstap locatie. Dit kan binnen- en buiten het centrum van Groningen zijn. Het is belangrijk om te weten dat de rondvaart bij minimaal 20 personen geboekt kan worden.

U kunt verschillende redenen hebben om een rondvaart door Groningen te maken. Wij zetten een aantal voorbeelden voor u op een rij.

Boek uw rondvaart in Groningen voor: 

  • Het leren kennen van de stad.
  • Samenkomst bij een reünie.
  • Als onderdeel van een personeelsuitje.
  • Een vrijgezellenfeest.
  • Het tot rust komen op een warme dag.

Hoe dan ook is het een leuke manier om even gezellig samen te komen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdsloten en kosten rondvaart Groningen:

2 uren voor €35 per persoon.
3 uren voor €45 per persoon.

De rondvaart door Groningen kan gedaan worden tussen 10:00 en 22:00 uur.

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar, bel +31 507 001 316 of stuur een e-mail naar info@boot-huren-groningen.nl. Klik op onderstaande link om uw rondvaart in Groningen direct te boeken.